ÄNGOMDREVETS PLANERADE VALPKULLAR.

(endast till jägare)
 

Intresseanmälan av din nya jakttaxvalp kan lämnas på tel.nr.070-5105756 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kullar planeras efter Råtassens PIA för leverans av valpar i maj 2020 och efter Ängomdrevets EDNA leverans juni 2020. Möjligtvis även efter Ängomdrevets IRIS för leverans av valpar hösten 2020. Presentation av de utvalda parningshanarna kommer senare.

Undan SE42359/2014 Råtassen´s PIA  Blodslinje WILD

Pia är Svensk viltspårchampion och Nordisk jaktdrevchampion. Hon har under en och samma höst,(2016), meriterat sig under 5 jaktprov i Sverige, Finland och Norge till nordisk jaktdrevchampion. Pia har även CK och cert på utställning. Hon har 7 raka drevettor för närvarande. Detta är en taxtik som är mycket socialt och mentalt stabil. Mycket lydig och formbar i sättet. Mycket strävt och viltfärgat hårlag. Pia är ögonlyst 2016-10-08 u.a. Hon väger ca. 8,7 kg. Hon har parats med nedanstående högt meriterade hane som presenteras nedan. Inavelsgraden är 0,8 %. Denna planerade kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Wild Mystery".

 

 

 

Efter SE22823/2013 Ängomdrevets Hunter´s Paw IZOR

Izor är en hane som kommer från vår kennel. Han har visat sig ha alldeles fantastiska exteriöra fördelar förutom sina jaktegenskaper och detta är skälet till val av honom som parningshane till Pia. Pia har inte tillräcklig exteriör för att lyckas ute på utställningar men med denna parning så kan valparna förväntas få stark jaktlust men även starka exteriöra fördelar. Izor är förutom svensk och finska jaktdrevchampion även internationell utställningschampion, vilket är en mycket stor prestation. Dessutom är han en sann gentleman när han är hemma tillsammans med andra fyrbenta men i skogen byter han skepnad, vilket rådjuren får erfara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla