ÄNGOMDREVETS PLANERADE VALPKULLAR.

(endast till jägare)
 

Intresseanmälan av din nya jakttaxvalp kan lämnas på tel.nr.070-5105756 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Parning planeras för nedanstående tikar under vintern/våren 2021.  Valpar kommer då att vara leveransklara maj, juni, juli/augusti 2021. Parningshanar presenteras också nedan.

Undan SE42359/2014 Råtassen´s PIA  Blodslinje WILD  planerad parning mars 2021.

Pia är Svensk viltspårchampion och Nordisk jaktdrevchampion. Hon har under en och samma höst,(2016), meriterat sig under 5 jaktprov i Sverige, Finland och Norge till nordisk jaktdrevchampion. Pia har även CK och cert på utställning. Hon har 7 raka drevettor för närvarande. Detta är en taxtik som är mycket socialt och mentalt stabil. Mycket lydig och formbar i sättet. Mycket strävt och viltfärgat hårlag. Pia är ögonlyst 2019-09-21 u.a. Hon väger ca. 8,7 kg. Hon skall paras med en högt meriterade finsk hane som presenteras nedan. Inavelsgraden är  0,8 %. Denna planerade kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Wild Deer Killer".

 

                                                                    

Efter FI28078/16 Lassos CALIBER 

Caliber är Nordisk jaktdrevchampion och Svensk utställningschampion. En mycket fin exteriör med ett maskulint uttryck och viltfärgat hårlag som är fantastiskt sträv. Starka tassar och ett mycket fint driv i steget. Vad det gäller jaktproven så har han många drevcert i Finland med ett snitt av 86 EP. Hans pappa, Colapetteri, har bla. vunnit Finska drevmästerskapen 2 år i följd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STAMTAVLA 3 GENERATIONER MED MERITER

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Undan SE45996/2016 Ängomdrevets HuntersForce EDNA LADY  Blodslinje Hunters planerad parning januari 2021.

Edna är svensk viltspårchampion samt svensk jaktdrevchampion. Hon har dessutom 2 CERT på utställning. En mycket lydig tik med mycket sociala egenskaper. Under jakt är hennes främsta egenskaper, hörbarheten, hastigheten och återgång/inkallningslydnaden. Fantastiska hållbara tassar, ett mycket strävt, nästan trimfritt hårlag samt mörkt viltfärgad så ger hon ett härligt uttryck. Hon är ögonlyst 2019-09-21 u.a. och väger ca. 11 kg men bara muskler.  Hon skall paras med nedanstående hane. Inavelsgrad 1,6 %. Denna kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Hunters Destiny".

Efter SE15018/2015 Rondodrevets SAKO

Sako är Svensk viltspårchampion, Svensk drevchampion och Svensk utställningschampion med ett flertal BIR-titlar. Han har också genomgått Svenska Kennelklubbens BPH-test (beteende och personlighetstest) med mycket gott resultat. Han är ögonlyst 2017-11-02 u.a. Han väger ca. 10.0 kg och är mörkt viltfärgad i sitt sträva hårlag. En hane med maskulint uttryck men med en tillgiven och lydig personlighet.

 

STAMTAVLA 3 GENERATIONER MED MERITER

 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Undan SE29699/2017 Ängomdrevets Hunters Spirit IRIS  Blodslinje Hunters planerad parning februari 2021.  

Iris är Svensk viltspårchampion och Svensk jaktdrevchampion, samt 2 CERT på utställning. Hon har många fina egenskaper och jag ser att hon går i sin mammas fotspår, Ängomdrevets Hunterindisquise ITZA. Det betyder att Iris är en mycket okomplicerad tik som anpassar sig till alla situationer utan att klaga. I jakten så är hon oerhört pålitlig med att hitta drevdjur som hon sedan driver länge med sin fantastiska fysik. Tvärsäkra återgångar och när hon är trött så bryter hon drevet vid inkallning. Mycket strävt viltfärgat hårlag, tassar som håller oavsett väder samt ihärdigheten gör henne till en framgångsrik jakthund. Hon är ögonlyst 2019-09-21 u.a. och väger ca. 9,5 kg. Denna kullen kommer att namnsättas till "Hunters Defender". Hon skall paras med en hane som presenteras nedan. Inavelsgraden är 1,0 %.

Efter SE26235/2014 Trappbackens ALGOT

Algot är Svensk viltspårchampion, Nordisk jaktdrevchampion och Svensk och Norsk utställningschampion. Algot tog sina meriter före 3 års ålder och är mentalt en mycket stabil och pålitlig hane. Utstrålar ett maskulint självsäkert uttryck. Ganska mörkt viltfärgad med ett strävt åtsittande hårlag som står fint emot dåliga väderförhållanden. Han väger ca. 10,5 kg. Ögonlyst 2017-06-17 u.a. Stamtavlan utvisar ett flertal nordiska drevchampions som borgar för en mycket spännande och förväntansfull kombination.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STAMTAVLA 3 GENERATIONER MED MERITER

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla