ÄNGOMDREVETS PLANERADE VALPKULLAR.

(endast till jägare)
 

Intresseanmälan av din nya jakttaxvalp kan lämnas på tel.nr.070-5105756 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Parning planeras för nedanstående tikar under mars och augusti 2022.  Valpar kommer då att vara leveransklara juli 2022 och december 2022. Parningshanar presenteras också nedan.

 

 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Undan SE29699/2017 Ängomdrevets Hunters Spirit IRIS  Blodslinje Hunters planerad parning mars 2022.

Iris är svensk och finsk jaktdrevchampion samt svensk viltspår- och utställningschampion. En mycket lydig tik med mycket sociala egenskaper. Under jakt är hennes främsta egenskaper, förutom hög jaktlust, hörbarheten, hastigheten och återgång/inkallningslydnaden. Fantastiskt hållbara tassar, ett mycket strävt, nästan trimfritt viltfärgat hårlag så ger hon ett härligt uttryck. Hon är ögonlyst 2019-09-21 u.a. och väger ca. 9 kg och har en kompakt stark kropp.  Hon skall paras med nedanstående hane. Inavelsgrad 2,7 %. Denna kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Hunters Elite.

 

Efter SE25247/2018 Ängomdrevets Wild Mountain CAESAR Blodslinje Wild

Caesar är Svensk o Finsk jaktdrevchampion och Svensk viltspårchampion. Han är ögonlyst 2021-03-23 u.a. Han väger ca. 10.0 kg och är mörkt viltfärgad i sitt sträva hårlag. En hane med maskulint uttryck men med en tillgiven och lydig personlighet. Genomförd BPH med godkänt resultat. Han blev årets hund 2019 och 2020 i Västmanlands Taxklubb och bästa strävhårstax i Upplands Taxklubb på Gimoprovet 2020. Caesar har ett mycket bra sök med hög samarbetsförmåga med sin hundförare. Han innehar en mycket genuint stark mentalitet som visar ett lugn och en cool attityd i alla situationer.

 

STAMTAVLA 3 GENERATIONER MED MERITER

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla