ÄNGOMDREVETS PLANERADE VALPKULLAR.

(endast till jägare)
 

Intresseanmälan av din nya jakttaxvalp kan lämnas på tel.nr.070-5105756 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kullar planeras efter Ängomdrevets Hunterindisquise ITZA för leverans av valpar juli 2019 och efter Råtassens PIA för leverans av valpar i september 2019 . Parning kommer att ske med högt meriterade jakttaxhanar.  Presentation av tikar se nedan och de utvalda hanarna som jag är överrens med ägarna om parning presenteras senare när parning är genomförd.

 

Undan SE16968/2012 Ängomdrevets Hunterindisqise ITZA Blodslinje HUNTER

Itza är Svensk viltspårchampion och Nordisk Jaktdrevchampion samt dessutom Svensk utställningschampion. Hon har dessutom genomgått vid 1 års ålder Svenska Kennelklubbens BPH-test (beteende- och personlighetstest) med mycket gott resultat. Itza är den mest genomgående perfekta tax jag än så länge haft, ej top of the line, men mycket bra på alla tänkbara egenskaper man kan önska sig av sin hund. Hon har lämnat 3 kullar från sig hitintills och samtliga valpar jagar och en hel del har också exteriöra framgångar i utställningsringarna till sina ägares glädje. Hon väger ca. 10,5 kg, har mycket tät och strävt hårlag med vacker viltfärgad teckning. Hon är ögonlyst 2014-11-10 samt 2018-09-22 u.a. Hon kommer att paras med en högt meriterad jakttaxhane (nordisk jaktdrevchampion med god exteriör) som presenteras senare......... Denna planerade kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Hunters Revenge".

 

 

 

Undan SE42359/2014 Råtassen´s PIA  Blodslinje WILD

Pia är Svensk viltspårchampion och Nordisk jaktdrevchampion. Hon har under en och samma höst,(2016), meriterat sig under 5 jaktprov i Sverige, Finland och Norge till nordisk jaktdrevchampion. Pia har även CK och cert på utställning. Hon har 7 raka drevettor för närvarande. Detta är en taxtik som är mycket socialt och mentalt stabil. Mycket lydig och formbar i sättet. Mycket strävt och viltfärgat hårlag. Pia är ögonlyst 2016-10-08 u.a. Hon väger ca. 8,7 kg. Hon kommer att paras med en högt meriterad svensk jakttaxhane med mycket exteriöra fördelar som presenteras senare........Denna planerade kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Wild Mystery".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla