ÄNGOMDREVETS PLANERADE VALPKULLAR.

(endast till jägare)
 

Intresseanmälan av din nya jakttaxvalp kan lämnas på tel.nr.070-5105756 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Parning planeras för nedanstående tikar under juni och oktober 2022.  Valpar kommer då att vara leveransklara oktober och mars 2023. Parningshanar presenteras också nedan.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Undan SE42359/2014 Råtassen´s PIA  Blodslinje Wild  valpar är födda 2 september 2022.

Pia är nordisk drevchampion och svensk viltspårchampion. Hon har även ett CK och flertalet excellent på utställning. Hon är en fantastiskt stark taxtik som inte ger upp i första taget när hon har långa drev i besvärlig terräng. Spårnoga, drevsäker och med mycket god jaktlust slutar ofta med fall för drevdjuret. Strävt mörkt hårlag, lågställd med mycket goda proportioner och härlig familjemedlem med mycket stark mentalitet. Hon väger 8,5 kg bara muskler och är ögonlyst 2019-09-21 u.a. senast. Hon har tidigare fått 4 kullar med totalt 26 valpar. Hon har parats med nedanstående hane. Inavelsgrad 0,0 %. Kombinationen blir mycket spännande, se valparnas stamtavla nedan. Denna kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Wild Warrior".

Efter SE26235/2014 Trappbackens ALGOT

Algot är nordisk drevchampion och svensk viltspår- och utställningschampion. En rejäl hane som väger ca. 11 kg med mörkt strävt hårlag. En jaktmaskin som älskar att vara i jaktskogen. Mycket god hörbarhet med nyanserad skallgivning under drev. Mentaliteten är stabil med lugnt temperament och han tar dagen som den kommer utan att klaga. Han är senast ögonlyst 2019-07-08 u.a.

 

 

 

 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Undan SE29699/2017 Ängomdrevets Hunters Spirit IRIS  Blodslinje Hunters planerad parning oktober 2022.

Iris är svensk och finsk jaktdrevchampion samt svensk viltspår- och utställningschampion. En mycket lydig tik med mycket sociala egenskaper. Under jakt är hennes främsta egenskaper, förutom hög jaktlust, hörbarheten, hastigheten och återgång/inkallningslydnaden. Fantastiskt hållbara tassar, ett mycket strävt, nästan trimfritt viltfärgat hårlag så ger hon ett härligt uttryck. Hon är ögonlyst 2019-09-21 u.a. och väger ca. 9 kg och har en kompakt stark kropp.  Hon skall paras med nedanstående hane. Inavelsgrad 2,7 %. Denna kull kommer att namnsättas till "Ängomdrevets Hunters Elite.

 

Efter SE25247/2018 Ängomdrevets Wild Mountain CAESAR Blodslinje Wild

Caesar är Svensk o Finsk jaktdrevchampion och Svensk viltspårchampion. Han är ögonlyst 2021-03-23 u.a. Han väger ca. 10.0 kg och är mörkt viltfärgad i sitt sträva hårlag. En hane med maskulint uttryck men med en tillgiven och lydig personlighet. Genomförd BPH med godkänt resultat. Han blev årets hund 2019 och 2020 i Västmanlands Taxklubb och bästa strävhårstax i Upplands Taxklubb på Gimoprovet 2020. Caesar har ett mycket bra sök med hög samarbetsförmåga med sin hundförare. Han innehar en mycket genuint stark mentalitet som visar ett lugn och en cool attityd i alla situationer.

 

STAMTAVLA 3 GENERATIONER MED MERITER

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla