GLAD PÅSK önskar Kjell o Camilla till alla taxvänner!

Franz har flyttat till Zigge i Sundsvall. Där kommer han att få ett fantastiskt liv vet jag. Zigge som har varit familjemedlem ett antal år berättar att här hos dom är det alltid en massa aktiviteter, såsom promenader, utflykter mm, men inte minst jakt, jakt och jakt när hösten kommer. Nu till våren blir det säkert spårträning och kanske en och annan utställning.

Nu har Saga flyttat till sin nya husse och matte. Hon är lovad mycket tid i skogen där hon säkert utvecklas till en fullfjädrad jaktmaskin. Vi önskar hon och hennes nya familj lycka till i framtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nu har Jizza flyttat till sin nya familj och vi önskar hennes nya matte o husse all lycka framöver med henne som var så efterlängtad.

 
 

Nu har Sune flyttat till Tierp. Hans nya husse har lovat honom mycket tid i skogen bland rådjur, rävar och harar. Lycka till i framtiden!

 
 
 

Nu har kullen Ängomdrevets Hunters Infinity flyttat till sina nya hussar o mattar. SIRI har flyttat till Enånger, Chip har flyttat till Strömsund, Baloo har flyttat till Örnsköldsvik och Putte har flyttat till Djurö Sthlm. De nya familjerna bekräftar att resorna och första natten har gått jättebra och de nya familjemedlemmarna har tagit till sig allt nytt på ett nöjsamt och lugnt sätt. Ängomdrevets kennel önskar LYCKA TILL med de nya fyrbenta familjemedlemmarna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ängomdrevets Hunters Infinity CHIP

Ängomdrevets Hunters Infinity SIRI

Ängomdrevets Hunters Infinity BALOO

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla