Det blev endast 2 valpar födda i år hos Ängomdrevets kennel. Pia hade parningen misslyckats så hon gick tom. Itza, som såg ut att ha många valpar, hade endast 3 valpar varav en hane dödföddes. Ändå så blev det 1 tik och 1 hane som är livskraftiga. De kommer när tiden är inne att flytta till Härnösand och Åsele där de får utvecklas till fina familjehundar och i skogen till rådjurens skräck.smiley. Pia som gick tom kommer nu att paras när hon löper nästa gång vilket bör bli början på januari 2020.

Nu är det nära....Itza bör föda tisdag alt. onsdag sina valpar denna vecka. Spännande! Hon har ett sprudlande och gott humör, dock inga promenader längre.

Nu är Itza på 52 dygnet och om drygt en vecka så bör det födas valpar. Hon är på ett strålande humör och äter mycket och gärna....

Nu är Itza i 45 dygnet och det är bara 2,5 vecka kvar tills hennes valpar kommer!!? Hur många kan det vara? Hon börjar bli allt otympligare.

 

Om Itza har valpar så har det gått 39 dygn sedan parningen med Caliber.

Idag har Ängomdrevets HuntersForce EDNA LADY efter 3 raka viltspårettor blivit ny Svensk Viltspårchampion. Det är härligt att veta om att ens hund är en alldeles förträfflig spårhund.smiley

Nu har Gävleborgs Taxklubb haft utställning för taxar i Alfta (Forsparken). Domare Lars Widén.

Resultat:

Ängomdrevets Wild Forest AINA junkl. Exc 3

Ängomdrevets Hunter´Spirit IRIS jkl. Very Good

Ängomdrevets HuntersForce EDNA LADY jkl. Exc 4

Joomla templates by a4joomla