Nu har Pias och Sakos valpar fötts. Det blev 2 tikar och 2 hanar. Detta är Pias 3:dje kull och hon har nu fött 18 valpar totalt.

Nu har Iris fött 4 valpar, 1 tik och 3 hanar. Det är hennes första kull men hon sköter om dem som hon aldrig gjort något annat. Valparnas pappa heter Kustfyrens Solo.

Vid ultraljudet idag konstaterades att Pia har minst 3 valpar. Halva dräktigheten är nu avklarad. Det finns mer info under fliken valpar/planerade valpkullar.

 

Nu har ultraljud på Iris tagits och det visade att hon är dräktig med 7 till 8 valpar som kommer att födas runt 30 augusti. Det är Kustfyrens Solo som är den stolta pappan.

 

Ängomdrevets HuntersSpirit IRIS har parats med Kustfyrens SOLO 2020-06-26 och Råtassen´s PIA har parats med Rondodrevets SAKO 2020-07-18. Se presentation under fliken valpar/planerade valpkullar.

Vid Norra Taxklubbens ordinarie drevprov så erhöll Ängomdrevets HuntersForce EDNA LADY och Ängomdrevets HuntersSpirit IRIS varsitt första pris i drev efter väl utförda rådjursdrev. Drevdomare var Arne Söderberg.

Vid Norra Taxklubbens höstutställning 13 oktober så erhöll Ängomdrevets HuntersForce EDNA LADY sitt andra CK och dessutom CERT, I jaktklassen var det 8 tikar och hon vann denna klass. Domare var Kurt Nilsson.

 

Resultat Edna Lady; Jkl Exc Jkkl 1 CK CERT Btkl 4.

Joomla templates by a4joomla